Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Λάβετε Θέσεις...

.... το καλύτερο, καθαρότερο, αξιοπιστότερο, και λαμπερότατο πρωτάθλημα της Λίγδας ξεκινάει. Όχι δε το γράφω αυτό γιατί μέχρι στιγμής δεν είναι η ΑΕΛ ακόμη ένα από τα μέλη του συνεταιρισμού για αυτή την χρονιά, ούτε γιατί με πονάει που λίγες οι πιθανότητες μας, να παίξουμε στην  κατηγορία.
Με θλίβει  το γεγονός πως ακόμη και τώρα υπάρχουν ανθρωπάκια, τα οποία φορώντας τα κόκκινα γυαλιά τους, λένε και γράφουν πως αυτό είναι το σωστό.

 Με θλίβει το γεγονός πως ο πόλντο συνομίλησε με τον Πρωθυπουργό (λέμε τώρα), στην Σκιάθο, και επειδή δύσκολοι καιροί είναι μπροστά μας, και θα γίνει και καναλάρχης, ισοπεδώνει στο διάβα του ότι έχει απομείνει όρθιο.
Με θλίβει και με λυπεί ακόμη το γεγονός ότι εκεί στην επο ήπιαν το αμίλητο νερό. Πιστεύουν, θεωρούν όλοι τους, πως αν δώσουν στο κόσμο μπάλα, και όχι ποδόσφαιρο, θα ξεχαστούν όλα και θα πάμε παρακάτω.. Είναι γελασμένοι όμως, τούτο δω το φιάσκο, τούτο δω το μπουρδέλο, δεν το χουμε ξαναδεί. Το υποπτευόμαστε, αλλά να σου το λένε κατάμουτρα, πρώτη φορά συμβαίνει.
Τώρα πια έχουν γνώση οι φύλακες......
Ένα πολύ ωραίο άρθρο, θέση της ιστοσελίδας gazzeta.gr : http://www.gazzetta.gr/article/item/219185-super-xephtila

ΥΓ: Θα ήθελα να ήξερα οι πρόεδροι των υπολοίπων ομάδων δεν έχουν καθόλου αξιοπρέπεια?? Δεν ακούν καθόλου τον κόσμο τους? Τόσο ασπόνδυλα όντα είναι...? Μα να παίζουν για να νομιμοποιήσουν την πρωτιά του γαύρου?



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: