Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Συνέντευξη Πηλαδάκη Σε Μπραουδάκη

Συνέντευξη έδωσε πριν λίγη ώρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης στον sentra fm 103,3 και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Μπραουδάκη.
Τα κυριότερα σημεία της:
Για το που ετοιμάζεται να αγωνιστή η ΑΕΛ την νέα χρονιά? Κάπου στην μέση...
Για την ένσταση : Δεν λέμε το σκεπτικό που θα ακολουθήσουμε για ευνόητους λόγους, απορούμε που κάποιοι ήδη γνωρίζουν με προσβάσεις το σκεπτικό, εντός 24 ωρών θα κατατεθεί η ένσταση.

Για τους Δικαστές της ΕΠΟ: Θα έπρεπε να είναι τακτικοί δικαστές όπως προβλέπει ο ΚΑΠ και μόνο για λόγους  ανωτέρας βίας θα έπρεπε να είναι συνταξιούχοι. Ένα χρόνο τώρα ακόμη υπάρχουν λόγοι ανωτέρας βίας και δικάζουν ακόμη συνταξιούχοι?
Για τη Λίγκα και της αποφάσεις της: Αποχώρησα από το συμβούλιο της λίγκας, γιατί όλοι η Ελλάδα ζητάει κάθαρση, κάποιους τους έπιασε πανικός για την επικύρωση. Ενώ γράφαμε το σκεφτικό για την μη επικύρωση της βαθμολογίας, ξαφνικά άλλαξε η κουβέντα και οι εφτά κύριοι που ψήφισαν την επικύρωση ας απαντήσουν γιατί εκείνοι.
Για τις αποφάσεις των δικαστηρίων: Όταν αύριο δούμε βία όλοι θα ψάχνουμε να βρούμε τις αιτίες της, όταν στο 1ο λάθος οφσάιντ θα μπουν φίλαθλοι στο γήπεδο λόγο της αίσθησης ατιμωρησίας που επικρατεί.,
Για τον Πιλά(φ)ιο : Δύο φορές πήγα θεσμικά στον πιλάφιο, δεν έκανα όπως οι άλλοι, θέλω τα όργανα να λειτουργούν. Οι άλλοι παράγοντες δεν ασχολούνται γιατί τους βολεύει το -8 και -10 αλλά όταν θα έρθει η φωτιά στο σπίτι τους τότε να δούμε. Θα μίλαγα με τον πιλάφιο αν έβλεπα ότι έρχεται η κάθαρση. Δε βλέπω τέτοια πρόθεση, κάνουν νομολογίες οι άνθρωπο της ΕΠΟ γιατί θέλουν να περάσει η μπόρα και να ξεχαστεί. Εξάλλου είναι πιθανό και εφέτος να μας κουμπώνουν παιχνίδια επειδή μιλάω όλοι τη χρονιά για αυτά τα θέματα. Λέγαν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία και όλα είναι φήμες, τώρα που υπάρχουν επίσημα στοιχεία τι γίνεται?
Για τον Μαριννάκη : Με έπεισε ότι θέλει να φτιάξει η κατάσταση, αλλά το κακό είναι οι δύο ομάδες που δεν αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να μπορεί και ο Παοκ, ο Άρης, η Αεκ το πρωτάθλημα. Αν το αντιληφθούν αυτό τότε και περισσότερα εισιτήρια θα έχουμε, και μεγαλύτερα τηλεοπτικά, και περισσότερο στοίχημα.
Για επαφές με βουλευτές κλπ: Δεν είμαι τις νοοτροπίας ότι με προσωπικές επαφές θα πιέσω καταστάσεις.
Για την ΕΠΟ και την αναστολή λειτουργίας της : Αστείο το κλείσιμό της.
Για το γήπεδο και την ΑΕΛ: Εγκλωβισμένος στα όνειρα μου (γήπεδο), πολλοί παράγοντες που ξεκινήσαμε μαζί και τώρα είναι εκτός ποδοσφαίρου μου λένε ότι είναι ευτυχισμένοι.
Για το αν ευνοήθηκε ως πρόεδρος της Λίγκας: Ως πρόεδρος της βγήκα δύο φορές και είπα πως δε γουστάρω να κερδίζω έτσι.
Για το γήπεδο και το κλείσιμό του: Έγινε ερώτημα από την πολιτεία στο νομικό συμβούλιο του κράτους για την επιστροφή του ΦΠΑ, περιμένουμε την απόφαση τους. Κάνουμε προσπάθειες με βασικούς προμηθευτές να βρούμε λύσεις στα προβλήματα του γηπέδου. Τεράστιο πρόβλημα το που θα παίζει η ομάδα, μιας και το αλκαζάρ δεν είναι σε θέση να την φιλοξενήσει.
Για την κάθαρση, τους παράγοντες και τους πολιτικούς: Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου δεν θέλουν κάθαρση, ενώ οι κυβερνώντες δείχνουν τις προθέσεις τους για κάθαρση.
Για το τι είπε με τον Πιλάφιο όλοι την χρονιά : Δε θα μάθουμε ποτέ....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: