Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Λόγοι Αποχώρησης

Όπως ήδη είχα γράψει παλιότερα (πριν λίγες μέρες), όταν με το καλό απομακρυνθεί από την ομάδα ο νο1 κλικαδόρος της θα ανέφερα τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο. Λόγοι τους οποίους όλοι τους γνωρίζουν και κανείς δεν αναφέρει για το καλό της ομάδας και καλά, ή για κάποιους άλλους οι οποίοι οι ίδιοι γνωρίζουν.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Στις συζητήσεις για το συμβόλαιο του, δεν έκανε πίσω βήμα ακόμη και για μικρό οφειλές που υπήρχαν από παλαιότερα έτη.
2. Η συμπεριφορά του στα αποδυτήρια, με αποκορύφωμα το "μπουκέτο" που λέγετε ότι άρπαξε από τον Tumer λίγο πριν τον πρώτο αγώνα στο Arena καθώς εκείνος ανακοίνωσε την εντεκάδα στην οποία δεν συμπεριλαμβανόταν μέσα ο Τούρκος.
3. Ζήτησε στο συμβόλαιο του να υπάρχουν τουλάχιστο 15 συμμετοχές εγγυημένες ως βασικός, κάτι που κανένας, (συμπεριλαμβανομένου και του Κόουλμαν), δεν μπορούσε εγγυηθεί.
Θυμόσαστε όλοι νομίζω την περσινή δήλωση του, που τους λόγους ανανέωσις του συμβολαίου του καθυστερημένα τους ξέρουν μόνο εκείνος και ο πρόεδρος, και έτσι θα μείνει.

Οι στιγμές που μας πρόσφερε, (όσο μπορούσε), ήταν αρκετά καλές. Η δήλωση του δε, μετά τον τελικό κυπέλλου ότι καλύτερο. Από κει και πέρα όμως τα δύο τελευταία χρόνια η κατάσταση είχε ξεφύγει. Η απουσία του θα γίνει αισθητή προς το καλύτερο.
Η ευχή μου μέσα από δω είναι να βρει μια ομάδα που θα χει πραγματικούς κατωραχουλιώτες για φιλάθλους ή οπαδούς, για να καταλάβει την διαφορά.
Στο καλό!
Εμείς ήδη ξεκινήσαμε και φτιάχνουμε ΟΜΑΔΑ...



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ante geia oute me tin gineka tou den miliete aftos o karagiozis.3 fores exo prospathisei na ton xairetiso sto dromo alla me theorouse xoriati fainete o vlaxos apo tin makedonia,klama ta gleiftronia tou sto radio