Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Σύννεφα και Αντάρες!!!

Κατέθεσε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η ΠΑΕ Καβάλα προκειμένου να λάβει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, όμως το μέλλον των «Αργοναυτών» στην πρώτη τη τάξει κατηγορία παραμένει δυσοίωνο, όπως κι αυτό του Ολυμπιακού Βόλου.


Σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, τόσο οι Μακεδόνες όσο και οι Θεσσαλοί πολύ δύσκολα θα εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο επερχόμενο πρωτάθλημα που ξεκινά το προσεχές σαββατοκύριακο, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες θα πάρουν κατά 99,9% το πιστοποιητικό.
Ο Σταύρος Ψωμιάδης θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι εκείνος είναι ο πρόεδρος και ο ιδιοκτήτης της Καβάλας και όχι ο πατέρας του Μάκης, ο οποίος και καταζητείται λόγω των στημένων αγώνων.

Ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας αφού πήγε στον ανακριτή κι επέστρεψε ξανά στην επιτροπή, πλέον με σύσσωμο το νομικό επιτελείο των «Αργοναυτών» και περιμένουν να μπουν στην επιτροπή. Ο Σ. Ψωμιάδης πήγε στην επιτροπή με το απολογητικό υπόμνημα και την κατάθεση που είχε δώσει στον ανακριτή όταν ζητούσε να αποφυλακιστεί.
Σε περίπτωση μη αδειοδότησης της η Καβάλα καθώς και οι άλλες επτά ΠΑΕ που καλούνται να υποβάλουν τα ανάλογα δικαιολογητικά για να λάβουν την σχετική άδεια στο πρωτάθλημα, τότε θα μπορούν να προσφύγουν μόνο στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Σ.τ.Ε), όπου αυτό αποτελεί μία χρονοβόρα διαδικασία.
Αλλιώς εφόσον δεν μπορούν να παίξουν στην Super League της σεζόν 2011-12, θα υποβιβαστούν αυτομάτως στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα (Δ' εθνική), καθώς εκείνοι που τις «τρέχουν» αποδεδειγμένα δεν θα μπορούν.

Πηγή : sentragoal.gr



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: