Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Οι Ευθύνες των Δημοσιοκάφρων..

Όχι δε θα γράψω για τους τοπικούς, εξάλλου όπως έχω γράψει και παλιότερα, σχολιαστές τους θεωρώ και όχι δημοσιογράφους, θα γράψω για τους μεγαλόδημοσιογράφους  των Αθηναϊκών και μη εφημεριδών αθλητικών sites κλπ, αυτών που δήθεν κάνουν ρεπορτάζ, και δήθεν γράφουν βαθυστόχαστα άρθρα!!
Ακόμη και σήμερα όπου το cas απέρριψε την έφεση του κώλου, λίγες μέρες μετά την απόφαση σκάνδαλο της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, τα σχόλια τους σχετικά με τα στημένα είναι απειροελάχιστα.

Πόσο κρατάει η επικαιρότητα για ένα σκάνδαλο στην Ελλάδα? Πέντε μέρες!! Παλιότερα ήταν δεκαπέντε, τώρα πέσαμε αισίως στις πέντε... Το ποιοι φταίνε, αν το θέμα θάβετε? Όλοι οι δημοσιοκάφροι των Αθηνών. Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να το αλλάξουμε? Απλά ας τους διαβάζουμε μόνο από το ίντερνετ, και να μη δίνουμε το 1.30 για την αγορά των φυλλάδων τους!
Στο χέρι μας είναι... Καθαρή από αλλόθρησκους πόλη θέλουμε, ας την κρατήσουμε καθαρή και από τις φυλλάδες τους! Εξάλλου το ρεπορτάζ της ΑΕΛ στα φύλλα τους είναι μηδαμινό. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: