Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Μια Απορία Έχω!! Να Μη την Γράψω???

Πέρσι στην αρχή του πρωταθλήματος είχαμε το εξής παραμύθι. Η ομάδα δεν έδωσε τα απαιτούμενα φιλικά και κατά συνέπεια τώρα "δένεται". Ψέματα? Όλοι μας έλεγαν και μάλλον έγραφαν κιόλας, (βαριέμαι να ψάξω τώρα), ότι η ομάδα μετά τις 4-5 αγωνιστικές θα βρει τα πατήματα της και θα πετάει!! Άλλωστε είχε και ένα Γκέρεμι στην μηχανή της.!!! Φέτος τι γίνεται με τα φιλικά?
Τελευταία ακούω, για "αέρινους" παίχτες, για τη θέση που προορίζεται ο καθένας, για το πόσες μεταγραφές χρειαζόμαστε ακόμη, (δύο εκδοχές Α ή Β), για τον τάδε για τον δείνα και τα λοιπά και τα λοιπά.

Καλά δεν παραδειγματίστηκε κανένας από πέρσι? Οκ, φέτος έγινε γνωστό πως πλέον δεν πουλάν διαρκείας, (είναι ένα βήμα και αυτό!), αλλά μόνο αυτό είναι το πάθημα τους? Πόσες παπαριές θα αναγκαστούμε να ακούσουμε ακόμη! Με αυτό το σύστημα θα παίξει, αυτοί θα είναι οι βασικοί, έτσι θα κάνει ο τάδε τα ζογκλερικά, κλπ, κλπ, κλπ. Άραγε πέραν της Νάντιας και του olavissini.gr μίλησε κανένας με τον Κόουλμαν? Έτσι μια απορία έχω! Να μην την γράψω????





Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

einai gegonos... mas ta exoyn kanei mpalonia..den exoyn ti na poyn kai mas ta kanan toympano

Ανώνυμος είπε...

re sy coursare aytoi to mesimeri legan oti o mpoa morte exei peksi 11 xronia sthn foolam kai 2 sthn west ham kai tora diavazw sto gazzeta oti epekse kai se alles!! ti na pw! paraplhroforhsh sto karga

Ανώνυμος είπε...

Να εχεις και των μακακα των τσουμαφρι των ποντικο, να σου λεει ενα καρο μαλακιες. Ε ΡΕ ΜΑΜΙΣΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.