Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Φτου και από την Αρχή!

Τι είχες Γιάννη?? τι είχα πάντα!!!!
Μια από τα ίδια και σήμερα, μας έχουν σπάσει τα νεύρα, μας τα έχουν κάνει κρόσσια όλο το καλοκαίρι και εκεί που πας να πεις δόξα συ, άντε πάλι βοήθα. Πόσα να αντέξει ένα ταλαιπωρημένο μυαλό, όταν μια χρονιά ολόκληρη έχει χορτάσει πίκρες, αδικίες, κουμπώματα, μαλακίες ελλείψεις, παραλείψεις, και δε ξέρω εγώ τι άλλο...
Μας έχουν στη γωνιά, αυτό είναι δεδομένο, περιμένουν και το παραμικρό λάθος ώστε να πυροβολήσουν με ευχαρίστηση. Άκουσα την τοποθέτηση Μανταίου, πήραμε διαβεβαιώσεις είπε αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι θα τις τηρήσει η ΕΠΟ.

Θα πω (γράψω), μόνο κάτι... ΑΝ, ΑΝ τυχόν ΕΠΟ και Γαβριδάκης League, κάνουν καμιά μαλακία με τις ομάδες Α και Β, τότε εμείς ως φίλαθλοι και οπαδοί της ΑΕΛ θα πρέπει να κάνουμε νόμο τρόπο να είμαστε παρόντες στους παραπάνω αγώνες και να μην επιτρέψουμε να διεξαχθούν.
Και τότε δε χωρούν δικαιολογίες τύπου καλοκαιριού και τα σχετικά. Τότε πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ παρόντες. Άντρες, Γυναίκες, Παιδιά, να είμαστε εκεί ώστε και να στείλουν τα παιδάκια με τα καπελάκια να μη τολμήσουν να κάνουν τίποτε.
Το νου μας ρε!!

ΥΓ: Να είσαστε σίγουροι πως Δράμα και Λιβαδειά δε τους ενοχλεί να κατέβουν έστω και με την under 12 ομάδα τους... τόσα γυφτάκια έχουν στα μέρη τους.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: