Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Tι Θα Κάνει η ΑΕΛ

Παρά τον πανικό που έχουν υποστεί οι οπαδοί της ΑΕΛ, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις και την απειλή της ΕΠΟ για υποβιβασμό στη Football League 2, οι διοικούντες τον σύλλογο του κάμπου παραμένουν ψύχραιμοι και αισιόδοξοι! Οι άνθρωποι της Λάρισας γνωρίζουν πως η προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια είναι νομικώς ορθή, σε αντίθεση με την Ομοσπονδία, η οποία τους απειλεί, αγνοώντας μία βασική παράμετρο! 

Οι διοικούντες τους «βυσσινί», έχοντας τις διαβεβαιώσεις του νομικού τους τμήματος πως δεν έχουν να φοβούνται τίποτα από τις απειλές της ΕΠΟ, δεν πρόκειται να παραδοθούν αμαχητί και να αποσύρουν την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια- τουλάχιστον μέχρι να συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Θα εμμείνουν στις θέσεις τους μέχρι την ύστατη στιγμή γιατί πιστεύουν πως θα δικαιωθούν.

Πιο συγκεκριμένα, θα περιμένουν την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, καθώς δεν υπάρχει λόγος να βιαστούν και να αποσύρουν μαζί με τον Πανσερραϊκό την προσφυγή τους στα πολιτικά Δικαστήρια. Κι αυτό διότι, η προσφυγή αφορά διαφυγόντα κέρδη από τη μη συμμετοχή των ομάδων στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας (χορηγούς, τηλεοπτικά δικαιώματα κτλ).

Εφόσον, λοιπόν, η προσφυγή των «βυσσινί» και των «λιονταριών» στην πολιτική δικαιοσύνη έχει να κάνει με διαφυγόντα κέρδη και όχι με κάποιο αθλητικό ζήτημα, τότε η ΕΠΟ δεν έχει κανένα δικαίωμα να υποβιβάσει τις δύο ομάδες.

Έτσι, τόσο στη Λάρισα όσο και στον Πανσερραϊκό θα περιμένουν την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το οποίο θα συνεδριάσει την Πέμπτη στις 10:00 και αναλόγως θα πράξουν…

Υπενθυμίζεται πως η διορία που τους έχει δοθεί από την Ομοσπονδία είναι μέχρι τις 14:00. 



Πηγή: sport-fm.gr



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: