Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Λάου Λάου (σιγά σιγά)

Μας το πήγαιναν λάου λάου, και μεις αντί να την ψι λιαστούμε, αντί να αρχίσουν να ανησυχούν στην ΠΑΕ για το σχέδιο, το οποίο είχαν βάλει σε λειτουργία, δήλωναν ευχαριστημένοι με τις αναβολές. Σιγά σιγά λοιπόν και με μεθοδεύσεις καμόρα, κατάφεραν όλοι τους άλλοι με τις πρακτικές και άλλοι με την ανυπαρξία τους να φτιάξουν την τραβεστί απόφαση που έγραψε και μια εφημερίδα σήμερα.
Λάου λάου, δεχτήκαμε το κάθε τι. Δεχτήκαμε το βιασμό, και γίναμε συνένοχοι στο έγκλημα.

Μέχρι και για την έναρξη του πρωταθλήματος την ημερομηνία που αποφάσισαν οι άλλοι δεχτήκαμε, αντί να ζητήσουμε πρώτα και πάνω από όλα την πραγματική κάθαρση.
Γιατί τα ανεχτήκαμε όλα? Ακόμα και σήμερα, βουβή η πόλη.
Έγραψε μια φίλη στο fb να γράψω για τους πολιτικούς, να κρίνω τους ανύπαρκτους? να κρίνω πως επιτρέψαν ένθεν και ένθεν, τους γείτονες συναδέλφους τους να απαιτήσουν, και τέλος να κερδίσουν την ανομία? Τι να γράψω για αυτούς? ανύπαρκτοι ήταν πριν ανύπαρκτοι είναι τώρα, ανύπαρκτοι θα ναι πάντα. Δεν είναι τυχαίο πως φτάσαμε ως εδώ σε όλους τους τομείς!
Όσο για τον περιφερειάρχη??? Απ' όσο ξέρω στο πανθεσσαλικό έχει καφετέρια, μπορεί άνετα να περνάει εκεί και τις Κυριακές του, το παιδί του σώθηκε...
Πάντως για όλους τους παραπάνω υπάρχει ένα ρητό...ΔΕ ΞΕΧΝΩ...

ΥΓ: Γιαούρτια, Ντομάτες Αγγουράκια (για να δροσίζονται και όχι να ζορίζονται),




Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι μπορούσε να κάνει ο Πηλαδάκης όταν γράφανε την κυβέρνηση και την ίδια την ΟΥΕΦΑ στα αρχίδια τους για σκέψου λίγο, τους κρατάνε ΟΛΟΥΣ στο χέρι ποιος πολιτικός θα τα βάλει με Μάκη και τον βαρελά, ακόμη και ο δικαστής όταν του μίλησε τα έκανε επάνω του και ήθελε να εξαιρεθεί για να γλιτώσει αλλά ο χοντρούλης δεν τον άφησε, τον είχε παίξει στανταρακι φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

"μια φίλοι στο fb"

"τα ανεχτείκαμε όλα"

ζντοινκ

vissini coursaros είπε...

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις, αλλά και που με διορθώνεις... Το μυαλό είναι θολωμένο. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις.