Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

To Ζουμί της Συνέντευξης...

Μεγάλη συνέντευξη αυτή του μεγαλομετόχου στον Μπραουδάκη. Σαράντα πέντε λεπτά κοντά η διάρκεια της, και αν δεν ήθελε να φύγει με το αεροπλάνο, όπως ο ίδιος είπε, πιθανότατα ακόμη να μιλούσαν. Προσπαθώντας με μια πιο ψύχραιμη ματιά να προσεγγίσω τα λεγόμενα του Πηλαδάκη θα σταθώ σε δυο τρεις ατάκες του οι οποίες πραγματικά δεν μου άρεσε που τις άκουσα από τον Πρόεδρο της ΑΕΛ., γιατί μη ξεχνάμε πως σε κάθε περίπτωση, με αυτή την ιδιότητα κρίνεται.

"Με έπεισε ο κύριος Μαρινάκης πως θέλει να φτιάξουν τα πράγματα".
Τον έπεισε ποιος? αυτός που όλοι η φίλαθλη Ελλάδα, τον έχει στο φτύσιμο? αυτός που μαζί με τον χοντρό γείτονα του έκαναν την ζωή και την ψυχολογία των φιλάθλων της ομάδας του όλο το χρόνο να είναι στα τάρταρα? πως το έπεισε?? με ποιες πράξεις? με την επικύρωση της βαθμολογίας? με τις δηλώσεις του στην κλήρωση του πρωταθλήματος που ήταν προάγγελος της κατάπτυστης απόφασης του δευτεροβάθμιου οργάνου της ΕΠΟ? Τι σόι ισορροπίες είναι αυτές που προσπαθεί να κρατήσει και γιατί?? Δε γίναμε παράρτημα κανενός, δε θα γίνουμε ποτέ.
"θα είναι καλό να πάρει πρωτάθλημα και ο παοκ, ο άρης η αεκ" Και παρακάτω
"Από τις μεγάλες ομάδες ξεκινάει το κακό και όχι από την ΑΕΛ και το Λεβαδειακό"  
η ΑΕΛ που είναι πρόεδρε της ΑΕΛ σε αυτή τη πρώτη φράση σου?? Το συνθηματάκι που μέχρι πριν λίγο καιρό φωνάζαμε στο Αλκαζάρ αλλά και στο ΑΡΕΝΑ το ξέχασες?? Αυτοί είναι οι στόχοι σου? Συγκρίνετε η ΑΕΛ με την Λιβαδειά του Κομπότη? Αν ήσουν πρόεδρος εκεί και είχες 200 εισιτήρια την κάθε αγωνιστική να έβλεπα τι θα έλεγες..
"μπήκα με όνειρα, δεν έχω διέξοδο για να φύγω"  Κρίμα... για ακόμη μια φορά εγκλωβισμένος στην μικροψυχία σου, και στην αδυναμία να παραμερίσεις τους εγωισμούς σου... Να γίνεις μπροστάρης και όχι ρίψασπις,  Κρίμα... Πάντως αν θέλεις τόσο πολύ να φύγεις, τόσες εφημερίδες έχουν δωρεάν αγγελίες.. βάλε μία, που ξέρεις, μπορεί και να εμφανιστεί και κάποιος που να την θέλει αυτή την ομάδα! Την δική μας ΟΜΑΔΑ.!!! Την ομάδα που εμείς δε θα εγκαταλείψουμε ποτέ. Που τα συνθήματα της είναι ιερά για μας, και όχι τσιτάτα για να πουλήσουμε εισιτήρια.
"




Share

6 σχόλια:

WIPER είπε...

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΦΕΤΟΣ Η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ.

KEEP THE FAITH

Ανώνυμος είπε...

να εχεις και των τσούμαφρη να των καλύπτει απο της μαλακιες που λεει ο πηλαδακης. α ρε τσιπούκι που πεφτη........

Ανώνυμος είπε...

Απ οσα ειπε, μονο αυτα ειδες εσυ ρε απιθανε? Εισαι καταπτυστος

vissini coursaros είπε...

Αν αναφέρεσαι σε μένα τότε παρακαλώ γράψε αυτά που σου άρεσαν εσένα εδώ! αν πάλι θες να αναρτηθούν σε δική τους ανάρτηση δεν έχεις παρά να γράψεις και να μου τη στείλεις! Θα δημοσιευτεί

Ανώνυμος είπε...

Το οτι σε 45 λεπτα συνεντευξης, ψαχνεις να βρεις τις δυο λεξεις για να δημιουργησεις θεμα δεν σε προβληματιζει? Εμενα παντως με προβληματιζουν οι προθεσεις σου σχετικα με την ομαδα οσο και αν κοιμιζεις μερικους

vissini coursaros είπε...

Σου έδωσα το βήμα να γράψεις ότι θες.Δε το κάνεις. Σε άλλους αρέσουν τα παραμυθάκια για να τους παίρνει ο ύπνος, σίγουρα όχι στους αναγνώστες αυτού του blog. Όσο για τις προθέσεις μου, σύμφωνα με το δικό σου ΑΕΛόμετρο,μπορεί να μη περνάω τη βάση, κάτι τέτοιοι χειροκροτητές σαν εσένα όμως έφεραν την ομάδα στη Β, μια και ο the one τα είχε και τα έχει όλα καλώς καμωμένα.